Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

JCI Hasselt roept Hasselaren op om dinsdag 15 augustus ’s middags, voorgaand aan de ommegang van de Virga Jessefeesten, in grote getalen te picknicken onder de noemer ‘Broodbreker’. Het project heeft als doel om, binnen de sfeer van de Virga Jessefeesten, zoveel mogelijk mensen op een zo eenvoudige mogelijke manier te verbinden en samen te brengen.Broodbreker in je buurt
Broodbreker is een leuke smoes om je buren, familie en vrienden nog eens uit te nodigen om samen in de voortuin, op straat of een pleintje te gaan picknicken. Doe je dat op dinsdag 15 augustus rond de middag, dan tref je vast en zeker nog Broodbrekers aan in je straat of buurt!
Bestel voor jouw picknick meteen de ‘Broodbrekerbloem’, 7 broodjes in een bloemvorm, bij de Hasseltse warme bakker. Ze zijn er trouwens ter beschikking gedurende de hele periode van de Virga Jessefeesten. Per aankoop steun je meteen ook Café Anoniem, een initiatief dat zorgt voor een warme thuis voor de Hasselaren die geen dak boven hun hoofd hebben. Een overzicht van de deelnemende bakkers kan je terugvinden op de website van Broodbreker.
Broodbreker in het centrum
JCI Hasselt organiseert op een centrale locatie in de stadskern ook een grote versie van Broodbreker. Iedereen is welkom om op een unieke locatie samen te picknicken. Na inschrijving via de website ontvang je ter plekke al het nodige om er een gezellige picknick van te maken. Natuurlijk zal een streepje muziek ook niet ontbreken!
We kijken er alvast naar uit om zoveel mogelijk Broodbrekers te zien verschijnen in het straatbeeld!

meer info & inschrijven: www.broodbreker.be

FrenchGermanEnglish