Escapespel

INFO

Secretariaat Virga Jessefeesten
Guffenslaan 27A
3500 Hasselt

Telefoon: 011 35 07 15

E-mail: 2024@virgajessefeesten.be

Wat

Virga Jesse Escape Stadswandeling

Ontdek Hasselt op een vernieuwende en spannende manier met de Virga Jesse Escape Stadswandeling: ‘Het Laatste Mirakel’! Deze interactieve stadstocht is de perfecte combinatie van spel en ontdekking, waarbij jong en oud samen de verborgen parels van Hasselt kunnen verkennen. Geïnspireerd door de 7-jaarlijkse Virga Jessefeesten, nodigt deze wandeling je uit om op avontuur te gaan door de rijke geschiedenis en de bruisende binnenstad van Hasselt.

De Virga Jesse Escape Stadswandeling is niet zomaar een stadswandeling; het is een escape game waarin je puzzels moet oplossen en aanwijzingen moet volgen om de geheimen van ‘Het Laatste Mirakel’ te ontrafelen. Met zeven zorgvuldig gekozen stops, krijg je een uniek inzicht in de tradities en verhalen die de Virga Jessefeesten zo speciaal maken. Deze tocht is een moderne herbeleving van de traditionele katholieke feesten en maakt ze toegankelijk en aantrekkelijk voor een breed publiek.

Trek je speelschoenen aan, verzamel je vrienden of familie, en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur. De Virga Jesse Escape Stadswandeling is een unieke kans om spelenderwijs Hasselt te leren kennen en een echte namiddag vol plezier te beleven.

Leeftijd

De wandeling is geschikt voor iedereen van 7 tot 77 jaar en kan in groepen van 1 tot 4 personen gelopen worden. De tocht vindt plaats van 20 mei tot 20 september 2024 en heeft een lengte van 4 km. Mis deze kans niet om Hasselt op een speelse en boeiende manier te ervaren tijdens de Virga Jessefeesten van 2024!

Wanneer

Vanaf begin juni 2024

Duurtijd

1 uur

Prijs

15 euro -spel in groep