Ommegang
met
Audio
descriptie

Hasselt heeft het logo zwart_lores
logo INTER
KBSFRB_logo_N+txt
VJF_VRIENDEN_LOGO
audio

Secretariaat Virga Jessefeesten

Guffenslaan 27A
3500 Hasselt
Telefoon: 011 35 07 15
E-mail: 2024@virgajessefeesten.be

Van 11 tot 25 augustus 2024 herleeft Hasselt met de Virga Jessefeesten. Al 47 keer heeft deze zevenjaarlijkse viering, geworteld in ons eerbetoon aan onze Maria Virga Jesse, generaties Hasselaren verbonden en onze stad haar identiteit gegeven. Er valt voor iedereen wat te beleven: de ommegang met meer dan 1.500 deelnemers, muziek en theater op straten en pleinen, tentoonstellingen, versierde straten, de Hasseltse stadsreus De Langeman die nog eens naar buiten komt, …

Voor wie?

Mensen met een visuele handicap

Wanneer?:

zondag 18 augustus (15 u)

Mobiliteit

Kom je met de wagen met een begeleider ? Dan kan je plaatsnemen op de bovengrondse parking Dusart in de nabijheid van de tribune.

Kom je met de trein zonder begeleider? Laat het ons even weten, dan voorzien we  een begeleider van het station naar de tribune en terug.

Tickets:

Prijs voorverkoop: 15 euro

Mensen met een visuele handicap kopen een ticket, de begeleiding is gratis.

Inschrijvingen:

Aanvraag voor boeking van je tribuneplaats in een speciale zone kan gebeuren via Inter. Meld je aan via dit formulier (binnenkort beschikbaar).

U ontvangt via Inter een reservatiecode met paswoord  om op de website van de VJF 24 uw plaats te kunnen reserveren en betalen. Nadien ontvangt u de nodige documenten. (doorgangsbewijs, parkeervergunning, reisroute enz…)