Heavenly
Sweet
Moments

Ontdek het gouden randje in gesprekken, in andere mensen, in kunst, in experimentele workshops… op de zeven avonden van onze inloopkapel.

Met uitdagende gespreksvragen voel je je snel thuis tussen de andere jongeren die een kijkje komen nemen. Proef fairtrade drankjes, verwonder je over de expo of de live-muziek, smul van de dessertjes voor het goede doel of beleef het verhaal achter de Virga Jesse in de workshops. Meewerken? Opbouwen, bar openhouden, desserts bakken, mee nadenken, of … : jongeren@virgajessefeesten.be 

15, 16, 17, 18, 19, 22, 23 augustus 19.30 – 23.00u

Adres: Hemelrijk 25, Hasselt 
Info: Instagram: Virga Yes Jongeren

jongeren @ virga jessefeesten

IK STAP MEE 

Muziek, zang en dans. Kleurrijke kleren en krachtige kunstwerken. De ommegang is een ervaring die je nergens mee kan vergelijken. Samen met vele anderen beeld je het leven van Maria uit op een moderne manier. Laat zien dat je een trotse Hasselaar bent, stap mee met je familie of vrienden en toon bezoekers van over de hele wereld hoe speciaal onze stad wel niet is!

ONZE JEUGDBEWEGING STAPT MEE 

Zin om deze unieke ervaring te delen met je jeugdbeweging? Dat kan! Alle jeugdbewegingen uit Hasselt en omstreken mogen zich trots laten zien. Trek dus jullie uniform aan en stap mee met de Virga Jesse! 

ONZE JEUGDBEWEGING WERKT MEE  

Liever meesjorren dan meewandelen? Werk dan samen met honderden andere Hasselaren mee achter de schermen. Zet de creativiteit en handigheid van je jeugdbeweging in om de stad om te toveren in één groot feest!

IK WIL HET JONGERENPROGRAMMA UITWERKEN

[insert: mailto: jongeren@virgajessefeesten.be]

Er is een ommegang. Er is een feestprogramma. Maar er is ook een programma specifiek voor jongeren. Wil je daar graag aan meewerken? Laat het ons weten!

IK WIL HELPEN BIJ HET JONGERENPROGRAMMA 

Als het jongerenprogramma uitgewerkt is, hebben we natuurlijk helpende handen nodig om het ook op te zetten. Dus, wil jij meebouwen aan een kunstexpo? Muziekoptredens in goede banen leiden? Of tappen aan de toog? We horen het graag!