Ommegang
met
Vlaamse
gebarentolk

Hasselt heeft het logo zwart_lores
logo INTER
KBSFRB_logo_N+txt
VJF_VRIENDEN_LOGO

Secretariaat Virga Jessefeesten

Guffenslaan 27A
3500 Hasselt
Telefoon: 011 35 07 15
E-mail: 2024@virgajessefeesten.be

Van 11 tot 25 augustus 2024 herleeft Hasselt met de Virga Jessefeesten. Al 47 keer heeft deze zevenjaarlijkse viering, geworteld in ons eerbetoon aan onze Maria Virga Jesse, generaties Hasselaren verbonden en onze stad haar identiteit gegeven. Er valt voor iedereen wat te beleven: de ommegang met meer dan 1.500 deelnemers, muziek en theater op straten en pleinen, tentoonstellingen, versierde straten, de Hasseltse stadsreus De Langeman die bij deze speciale gelegenheid naar buiten komt, …

 

Voor wie?

Mensen met een auditieve beperking

Wanneer?

Zondag 18 augustus (15 u)

Doelgroep: 

Voor bezoekers met een auditieve beperking wordt een Vlaamse gebarentolk voorzien, die in de nabijheid van de gereserveerde plaatsen op de tribune staat.

Mobiliteit :

Kom je met de wagen?

https://www.visithasselt.be/nl/vlotnaarhasselt/met-de-auto

Tickets:

Aanvraag voor boeking van je tribuneplaats in een speciale zone kan gebeuren via Inter. Meld je aan via dit formulier (binnenkort beschikbaar). Prijs voorverkoop:  15 € per tribuneplaats.

U ontvangt via Inter een reservatiecode met paswoord  om op de website van de VJF 24 uw plaats te kunnen reserveren en betalen.  Nadien ontvangt u per email de nodige documenten.