Ommegang
voor
individuele
rolwagen
gebruikers

Hasselt heeft het logo zwart_lores
logo INTER

Secretariaat Virga Jessefeesten

Guffenslaan 27A
3500 Hasselt
Telefoon: 011 35 07 15
E-mail: 2024@virgajessefeesten.be

Van 11 tot 25 augustus 2024 herleeft Hasselt met de Virga Jessefeesten. Al 47 keer heeft deze zevenjaarlijkse viering, geworteld in ons eerbetoon aan onze Maria Virga Jesse, generaties Hasselaren verbonden en onze stad haar identiteit gegeven. Er valt voor iedereen wat te beleven: de ommegang met meer dan 1.500 deelnemers, muziek en theater op straten en pleinen, tentoonstellingen, versierde straten, de Hasseltse stadsreus De Langeman die bij deze speciale gelegenheid naar buiten komt, …

Voor wie?

Wil je de ommegang beleven op een mooie plaats op de tribune aan het Kolonel Dusartplein.

Wanneer?

donderdag 15 augustus ( 15 u)

zondag 18 augustus (15 u)

zaterdag 24 augustus (20u)

Doelgroep: 

Alle leeftijden

Mobiliteit

Kom je met de wagen met of zonder een begeleider dan kan je plaats nemen op de parking achter de muur van Dusart in de nabijheid van de tribune.

Wordt je gebracht kan je gebruik maken van een Park&Kiss  ter hoogte van de parking Dusart (bovengronds) waar Inter je zal begeleiden van en naar de tribune.

Kosten

Prijs: 15 euro.  Rolstoelgebruiker betaald het ticket,  de begeleider is gratis.

Inschrijvingen:

Aanvraag voor boeking van je tribuneplaats in een speciale zone kan gebeuren via Inter. Meld je aan via dit formulier (binnenkort beschikbaar).

U ontvangt via Inter een reservatiecode met paswoord  om op de website van de VJF 2024 uw plaats te kunnen reserveren en betalen. Nadien ontvangt u de nodige documenten. ( doorgangsbewijs, parkeervergunning, reisroute enz…)